«سرج 24» گزارش می‌دهد؛

رعب و وحشت سران رژیم صهیونیستی از توان موشکی «حماس»/ قلب اراضی اشغالی در تیررس موشک‌ های «مقاومت»

رژیم صهیونیستی باید منتظر اقدامات غافلگیرانه حماس و بهت و حیرت روز‌افزون‌تری نسبت به توان موشکی "حماس" باشد. توانی که موازنه قوا را به نفع حماس تغییر خواهد داد و عرصه میدان نبرد را به سود جریان مقاومت به پیش خواهد برد.

به گزارش «سراج24»؛ حوالی ساعت 10 صبح دوشنبه  16 تیر بود که در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به نوار غزه پنج فلسطینی به شهادت رسیدند. به این ترتیب رژیم صهیونیستی دور جدید حملات خود به فلسطینیان را آغاز کرد و با تشدید حملات تا امروز و اقدام متقابل حماس، آتش جنگ بین طرفین شعله‌ور تر می‌شود. اما سوال اینجاست که چه عواملی منجر به نقض دوباره آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس شد؟

مدتی بود که بین صهیونیست‌های ساکن بیت‌المقدس و مسلمانان تنش‌هایی ایجاد شد، سه اسرائیلی ناپدید شده بودند و از آن طرف مسلمانان با اقدامات ایذایی یهودی‌ها  رو به رو بودند. اما آنچه که به یکباره افکار عمومی جهان را شوکه کرد خبر قتل وحشیانانی "محمد ابوخضیر" بود. خبری که چنان آتش خشم فلسطینیان را شعله‌ور کرد که برخی کارشناسان بین‌الملل فلسطین را در آستانه انتفاضه دیگری می‌دانند.

ماجرا از این قرار بود که چندی پیش شهرک‌نشینان اراضی اشغالی "محمد ابوخضیر"، جوان 16 ساله فلسطینی را در بیت‌المقدس شرقی ربودند و او را زنده زنده در جنگل سوزاندند.

شهادت ابوخضیر به شکل‌گیری تظاهرات‌های گسترده در کرانه باختری و قدس شرقی منجر شده است. منابع بیمارستانی فلسطین اعلام کرده‌اند که در جریان این اعتراضات، دستکم 150 فلسطینی زخمی شده‌اند.

هزاران نفر در روز جمعه چهارم ژوییه در مراسم تشیع و به خاکسپاری محمد الخضیر، در بیت‌المقدس شرقی شرکت کردند. این مراسم با تدابیر امنیتی شدید برگزار شد و صدها مامور اسرائیلی از صبح جمعه به خاطر مراسم و هم‌چنین نخستین جمعه ماه رمضان در حالت آماده‌باش بودند.

روی جسد این نوجوان ۱۶ ساله عرب، چفیه انداخته شده بود. جنازه او روز چهارشنبه دوم ژوئیه و دو روز پس از پیدا شدن اجساد جوانان ربوده شده اسرائیلی در جنگل پیدا شد.

در مراسم تدفین محمد الخضیر، گروه زیادی از جوانان خشمگین فلسطینی نیز حضور داشتند که ضمن دادن شعار به سوی ماموران امنیتی اسرائیلی سنگ پرتاب کردند. ماموران امنیتی، جلوی حضور جوان‌ها در نماز جمعه بیت‌المقدس را نیز گرفتند و تنها به زنان و مردان بالای پنجاه سال اجازه ورود به مسجد الاقصی را دادند.

به موازات این، بنیامین نتانیاهو گروه حماس را از ادامه حملات موشکی به جنوب اسراییل برحذر داشت و گفت که اگر منطقه به آرامش بازنگردد، پیاده‌نظام اسرائیل را در سراسر نوار غزه مستقر می‌کند. او امنیت شهروندان اسرائیلی را مقدم بر هر چیز دیگر دانست. توپخانه اسراییل در واکنش به شلیک ۴ موشک و دو خمپاره به جنوب این کشور، مواضعی در نوار غزه را هدف قرار داد.

به این ترتیب درگیری‌های حماس و رژیم صهیونیستی وارد فاز جدید خود شد. اسرائیل حمله هوایی بسیار سنگینی را علیه نوار غزه آغاز کرد به طوریکه ظرف دو روز حدود 400 تن تسلیحات در نوار غزه استفاده کرد و تاصبح روز چهارشنبه گذشته 435 حمله علیه نواز غزه صورت داده است.

 حماس بلافاصله ضمن اقدام متقابل و شلیک راکت و موشک به سمت اراضی اشغالی اعلام کرد که به زودی رژیم صهیونیستی با دیدن قدرت موشکی حماس شگفت‌زده خواهد شد. ادعایی که صدق آن به سرعت به اثبات رسید. روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" طی گزارشی در شماره روز چهارشنبه خود نوشت: «گنبد آهنین تاکنون تنها 40 راکت از 225 راکت شلیک شده فلسطینیان را رهگیری کرده است».

رژیم تل‌آویو از بُرد بی‌سابقه موشک‌های جنبش مقاومت فلسطینی حماس حیرت‌زده شده است.  به گفته ارتش رژیم اسرائیل حماس و جنبش جهاد اسلامی موشک‌هایی با برد ۱۱۰ کیلومتر در اختیار دارند. به گفته یکی از سخنگویان ارتش اسرائیل  یک موشکِ زمین به زمین ام-۳۰۲ که اواخر روز سه‌شنبه (۱۷ تیر) از نوار غزه شلیک شد با شهر ساحلی خدرا در سرزمین‌های اشغالی برخورد کرد.

سرهنگ پیتر لرنر سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل گفت: «می‌دانیم ده‌ها موشک این چنینی دیگر در نوار غزه وجود دارد که به طور بالقوه می‌توانند تا فاصله دورتر برسند».

اما برد 110 کیلومتر موشک‌های مقاومت هم پایان حیرت صهیونیست‌ها نبود. به گزارش المیادین کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد دورترین نقطه ای که موشکهای حماس به آن رسیده است منطقه ساحل الکرمل در شمال فلسطین اشغالی است که در صد و چهل کیلومتری غزه قرار دارد.

به این ترتیب موجی از ترس و وحشت ساکنان غاصب اراضی اشغالی را فراگرفته است. بیش از یک میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها فرار کرده‌اند. با اصابت چند موشک حماس به نزدیکی نیروگاه هسته‌ای اسرائیا در دیمونا، آژیر خطر در این منطقه به صدا در آمده است و کار به جایی رسیده که به گزارش پایگاه خبری "هیل"، در پی تشدید حملات و وخامت اوضاع در تل‌آویو، آمریکا سفارت خود در این شهر را تعطیل کرد.

در واقع مورد حمله قرار گرفتن نقاط اصلی اراضی اشغالی که تا پیش از این با اعتماد به سامانه ضدموشکی "گنبد آهنین"، جزو نقاط امن اسرائیل محسوب می‌شد، منجر به رعب و وحشت سران رژیم صهیونیستی شده است، وحشتی که با پخش کلیپی از گردان‌های عزالدین قسام بیشتر هم شد.

گردانهای عزالدین القسام کلیپی را به زبان عبری با نام «فجر جدید» پخش کرد که شامل تولید یک موشک بزرگ و پیشرفته است. این گردانها تاکید کردند: برای حمله موشکی به شهرهایی از اسرائیل آمادگی دارد که موشک های فلسطینی پیش از این به آنها نرسیده بود.

بر همین اساس رژیم صهیونیستی باید منتظر اقدامات غافلگیرانه حماس و بهت و حیرت روز‌افزون‌تری نسبت به توان موشکی "حماس" باشد. توانی که موازنه قوا را به نفع حماس تغییر خواهد داد و عرصه میدان نبرد را به سود جریان مقاومت به پیش خواهد برد.

اخبار مرتبط